Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"Σχεδίαση με χρήση Η/Υ (Autocad)" - (free-ebook)



(Σημειώσεις για το εργαστήριο του μαθήματος "Τεχνικές Σχεδίασης με χρήση Η/Υ")

Συγγραφέας: Αστέριος Κ. Τολίδης


Χρονολογία Εκδοσης: 2003
Αριθμός Σελίδων: 55


Από τον πρόλογο:
<<Στις σημειώσεις αυτές γίνεται μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες του εργαστηριακού μαθήματος της σχεδίασης με χρήση υπολογιστή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα πλήρες εγχειρίδιο για την ηλεκτρονική σχεδίαση, αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύεται ότι θα μπορέσει να βοηθήσει το φοιτητή, κυρίως κεντρίζοντάς του το ενδιαφέρον, ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με το αντικείμενο, βασικά μέσω της ενασχόλησής του απευθείας με τον υπολογιστή, που είναι και ο καλύτερος τρόπος να μάθεις το πρόγραμμα, αλλά ίσως και μέσω της βοήθειας άλλων συγγραμμάτων.
Οι σημειώσεις αυτές, όπως και το εργαστηριακό μάθημα, βασίζονται στο σχεδιαστικό πακέτο AutoCAD της Autodesk το οποίο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πακέτα ηλεκτρονικής σχεδίασης γενικής χρήσης.
Προϋποτίθεται η εξοικείωση, ως ένα βαθμό, με τις βασικές έννοιες χρήσης του λειτουργικού συστήματος «Windows» της εταιρίας Microsoft.
Στο σημείο αυτό αξίζουν θερμές ευχαριστίες στον Δρ. Κορλό Απόστολο για την πολύτιμη συμβολή του στη δημιουργία αυτού του συγγράμματος.>>

Διαβάστε το ebook



Τι είναι το AutoCAD:
Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα σχεδίασης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με εργαλεία και δυνατότητες για σχεδιασμό σε δύο ή τρεις διαστάσεις και ακόμα πιο εύκολο φωτορεαλισμό βοηθάει ακόμη περισσότερο τον χρήστη στην διεκπεραίωση της δουλειάς του.
Απευθύνεται σε: Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους - ηλεκτρολόγους μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές, κ.λ.π. και γενικότερα σε όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου