Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση για τον διαγωνισμό παραμυθιού του eBooks4Greeks.gr


Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας.


Θέλω να σας ενημερώσω πως είχα αρκετές «ενστάσεις» για την ψηφοφορία των παραμυθιών που διενεργήθηκε στην πλατφόρμα του Blog μας.

Ανάλογες «ενστάσεις» άκουσα όχι μόνο από συμμετέχοντες αλλά και από απλούς φίλους της σελίδας μας που παρακολούθησαν την διαδικασία μας.

Ορισμένος κόσμος λοιπόν, βλέποντας μία αρκετά μεγάλη διαφορά σε ψήφους σε μερικά παραμύθια παραξενεύτηκε και αναρωτιόταν αν μπορεί κάτι τέτοιο να είναι δυνατόν να γίνει.

Απάντησα και σας απαντάω λοιπόν πώς κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό πολύ εύκολα αν φίλοι και γνωστοί ενός συμμετέχοντα ειδοποιηθούν και ψηφίσουν ένα συγκεκριμένο παραμύθι και αυτοί με την σειρά τους κάνουν το ίδιο κτλ, ή ακόμα χρησιμοποιώντας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πχ. Facebook, twitter κτλ.
Τα παραπάνω βέβαια δεν αντιβαίνουν κάποιον κανονισμό του διαγωνισμού, όμως εδώ υπάρχει ένα ζήτημα…

Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι όσοι συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός μας, θέλαμε να αποσπάσουμε από τους αναγνώστες το αυθόρμητο «μου αρέσει» στα παραμύθια και να διακριθούν στο τέλος αυτά που άρεσαν περισσότερο.

Επίσης θεωρώ πως θα ήταν άδικο για κάποιους συμμετέχοντες να ισχύσει αυτή η ψηφοφορία και να μείνουν πίσω τα παραμύθια τους επειδή είτε δεν είχαν πολλούς φίλους και γνωστούς είτε γιατί δεν το «κυνήγησαν». Θα ήταν βέβαια άδικο και για τον κόσμο που ψήφισε αυθόρμητα αλλά και για τα ίδια τα παραμύθια.

Η καλύτερη λύση λοιπόν που βρίσκω στην συγκεκριμένη στιγμή είναι τα παραμύθια να αξιολογηθούν από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί και «δραστηριοποιούνται» στον χώρο του παραμυθιού αλλά και ειδικότερα του παραδοσιακού παραμυθιού.

Θα ενημερωθείτε όλοι ξανά από εμένα για τους βαθμολογητές αλλά και για τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και αν κάποιος έχει τις δικές του παρατηρήσεις για την διαδικασία που ακολουθείται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σε αυτό το email mail<at>ebooks4greeks.gr. 


Με εκτίμηση
Ιωάννης Α. Παπαδάκης
www.eBooks4Greeks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου