Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ

Οι Κλόουν Ζαβολιές προσφέρουν Έκπτωση 20% σε όλες τους τις Υπηρεσίες αρκεί να αναφέρετε τη μαγική φράση: «επιθυμούμε την έκπτωση 20% από το ebooks4greeks.gr» !!!

Τηλ: 213-0094888 & 694-1627652

Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά σε ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτυ όπου η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο παιδικό πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν  ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες.

Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για το παιδικό σας πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας!

Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί στο Πάρτυ σας !!!
Μάγος – Ταχυδακτυλουργός που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με ένα πρόγραμμα τύπου: Comedy Magic Show. Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ο επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός μας θέλει τα παιδιά κοντά του. Δεν έχει πρόβλημα να αγγίζουν και να ψάχνουν τον ίδιο και τα σύνεργά του.

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΕΣ

Παιδικοί Ήρωες που ξετρελαίνουν τα Παιδιά!!!
Οι κλόουν μας εκτός από στολή κλόουν μπορούν να φορέσουν στολή παιδικού ήρωα «ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες»
Πριγκίπισσα, Μίνι Μάους, Νεράιδα, Πασχαλίτσα, και άλλοι πολλοί παιδικοί ήρωες στο παιδικό σας πάρτυ. Στους κλόουν – ζαβολιές σας προσφέρουμε την δυνατότητα εκτός από τις καθιερωμένες στολές κλόουν, ο ανιματέρ μας που θα έρθει στα παιδικά σας πάρτυ, να είναι ντυμένος με στολή παιδικού ήρωα. Π.χ πριγκίπισσα, μίνι μαους, νεράιδα, πασχαλίτσα, κλπ…

Τι είναι όμως οι κλόουν;
Οι κλοουν είναι κωμικοί διασκεδαστές με χαρακτηριστική εμφάνιση. Πολύχρωμα ρούχα και παπούτσια μεγάλου μεγέθους, βαμμένα πρόσωπα, περούκες, μεγάλες κόκκινες μύτες, καπέλα και αστεία κινησιολογία που προκαλεί το γέλιο σε όλους και κυρίως στα μικρά παιδιά.

Η λέξη κλόουν προέρχεται από την αγγλική γλώσσα και χρησιμοποιείται διεθνώς. Σημαίνει το κωμικό πρόσωπο κάποιου έργου ή κάποιου περιοδεύοντα θιάσου, που κάνει αστείες κινήσεις και σκαρώνει φάρσες για να κάνει το κοινό να γελά. Κατά τον 19ο αιώνα τα πρόσωπα αυτά ήταν βουβά και πραγματοποιούσαν αστείες επικίνδυνες ακροβασίες, ταχυδακτυλουργείες, εξημέρωση άγριων αλόγων κλπ.

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Το επάγγελμα του κλόουν δεν είναι μια απλή δουλειά όπως πολλοί νομίζουν, είναι ένα λειτούργημα, μια κατάθεση ψυχής! Ο κλόουν πρέπει να δώσει αγάπη, στοργή, φροντίδα, καθοδήγηση, δίνοντας όλο του το είναι, μη περιμένοντας τίποτα.. ίσως μόνο ένα χαμόγελο από τα παιδιά!

Πρέπει ακόμα να είναι φιλικός, προσιτός, συμπαθής και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Να είναι εύστροφος, ετοιμόλογος, διαλλακτικός και να ξεπερνά τις δυσκολίες που τυχόν θα του παρουσιαστούν με χιούμορ και εύθυμη διάθεση..

Να είναι ξεκάθαρος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος, από το να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερα στο... http://www.klooun-zavolies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου